Φεβρουαρίου 2016

ΚΡΙΟΣ 

21/3 - 20/4

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, τα συναισθηματικά μπλεξίματα, οι αμφιβολίες, τα διλήμματα και τα ερωτηματικά θα σε ταλαιπωρήσουν αυτό το μήνα. Παρόλο που επιθυμείς να δώσεις πνοή ανανέωσης στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, λίγο οι καταστάσεις και λίγο το κομφούζιο που θα επικρατεί μέσα στο μυαλό σου, θα σε κάνουν αναβλητικό. Το διάστημα που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, μέχρι τις 17, είναι εντελώς ακατάλληλο για να πάρεις τελικές αποφάσεις όσον αφορά σημαντικούς τομείς της καθημερινότητάς σου όπως ο χώρος της δουλειάς σου. Το δεύτερο μισό του μήνα, με τον Ερμή και την Αφροδίτη να κινούνται στον Υδροχόο, η δημιουργία μίας νέας σχέσης ή ακόμα και μίας κρυφής παράλληλης σχέσης, το μόνο που τελικά θα σου φέρει είναι επιπλέον προβλήματα, καθώς νοιώθεις εσωτερικά μπερδεμένος για το τι ακριβώς θα σε κάνει ευτυχισμένο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου, η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου, που θα πραγματοποιηθεί στις 22 του μήνα, θα τονίσει τις ελλείψεις και τις δυσαρέσκειες που φυλάς για την ερωτική σου σχέση. Αν πραγματικά θεωρείς ότι ο δεσμός σας είναι για εσένα σημαντικός, τότε κάνε τις όποιες προσπάθειες σου για να λύσεις με διάλογο και ηρεμία αυτά που σε στεναχωρούν. Το δεύτερο μισό του μήνα θα βρεις το δυναμισμό να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που σε απασχολούν και γενικότερα ταλαιπωρούν την αισθηματική και ερωτική σου ζωή. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Υδροχόο στις 8, θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις το τοπίο και νΆ αποκαταστήσεις σχέσεις που έχουν διαταραχτεί. Συζήτησε με το σύντροφό σου για τη σχέση σας και τα αισθήματα σας και από κοινού πάρτε αποφάσεις για το μέλλον του δεσμού σας. Οι τελευταίες ημέρες του μήνα θα είναι ιδιαίτερα ερωτικές και άκρως καθοριστικές, αφού πλέον οι επιλογές σου θα σε οδηγούν στη σιγουριά και τη σταθερότητα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Το πλανητικό σκηνικό του Φεβρουαρίου προειδοποιεί για ένα μήνα πιεστικό, κατά τον οποίο πρέπει να συμμορφωθείς σε υποδείξεις, κατευθύνσεις και αποφάσεις άλλων, χωρίς να έχεις πολλά περιθώρια αντίδρασης. Πιθανώς, μία συγχώνευση ή μείωση στο εργατικό δυναμικό της εταιρείας όπου εργάζεσαι, να επιφέρει πιέσεις. Από την άλλη, ο Ερμής από τις 14 και μετά στον Υδροχόο θα σου δώσει ευκαιρίες να αποδείξεις την αξία και τα ταλέντα σου, δουλεύοντας σκληρά. Στα οικονομικά σου αρχίζει μία περίοδος αυξημένων εξόδων και μειωμένων εσόδων. Η τελευταία εβδομάδα του μήνα είναι κατάλληλη για διακανονισμούς οικονομικού χαρακτήρα και ιδιαίτερα διευθέτησης χρεών.