Δεκέμβριος 2014

ΚΡΙΟΣ 

21/3 - 20/4

Το ζώδιο του Κριού θα έχει πραγματική γνώση για να μπορέσει να αποφύγει όλα τα σημαντικά προβλήματα που προκαλούνται από τα ουράνια σώματα με ενεργή αρνητική αύρα τον Δεκέμβριο του 2014. Παρ 'όλα αυτά, κάποιες εντάσεις θα παραμείνουν, και τα αστέρια προτείνουν να έχουν οι Κριοί υψηλή ετοιμότητα. Σε αντίθετη περίπτωση, είναι πολύ πιθανό ότι αυτά τα προβλήματα θα εμφανιστούν πολύ έντονα αργότερα. Κατ 'αρχάς, δεν πρέπει να ξεχνάμε τον Κρόνο, έναν πλανήτη υπεύθυνο αυτήν την περίοδο για πολλά ζητήματα του Κριού. Ο κυβερνήτης του χρόνου θα «βοηθήσει σίγουρα τον Κριό να κάνει τα ίδια λάθη η δεύτερη και ακόμη και τρίτη φορά. Όσον αφορά την αύρα της αρνητικής ενέργειας, ο Κρόνος θα συνδέεται τον Δεκέμβριο με τη Μαύρη Σελήνη, τον πλανήτη-ανταγωνιστή της Σελήνης, έναν πλανήτη (για την ακρίβεια ουράνιο σημείο) που είναι σε έξαρση στο ζώδιο του Κριού. Με την ευκαιρία, μια πραγματική μάχη θα προκύψει εδώ, το αποτέλεσμα της οποίας θα εξαρτηθεί από τους ίδιους τους Κριούς. Την ίδια στιγμή, ο Άρης - ο πλανήτης-κυβερνήτης του Κριού, θα προσπαθήσει να προστατεύσει την εργασία σας από τις αρνητικές συνθήκες. Η Αφροδίτη, που είναι συνήθως υπεύθυνη για την εξορία του Κριού, θα αλλάξει την κατεύθυνση της ενέργειας της και θα βοηθήσει στο μέτωπο αγάπη .

Ως αποτέλεσμα των πλανητικών επιρροών η σφαίρα των επιχειρήσεων και της επιχειρηματικότητας είναι απίθανο να αποφέρει απτά αποτελέσματα για τους Κριούς το Δεκέμβριο του 2014. Ωστόσο, δεν αναμένονται σημαντικές μειώσεις εισοδημάτων. Η κατανόηση και επανεξέταση του παρελθόντος σας είναι η βάση για ένα προοδευτικό μέλλον . Χρησιμοποιήστε αυτό. Τον Δεκέμβριο, μην κάνετε μεγάλα σχέδια, είναι καλύτερα να ολοκληρώσετε ό,τι έχετε ήδη ξεκινήσει. Με αυτό τον τρόπο, θα ελαχιστοποιήσετε όχι μόνο τις δυνατότητες αρνητικότητας, αλλά επίσης θα λάβετε περισσότερα μπόνους. Εν τω μεταξύ, από την αυγή της πρώτης περιόδου των δέκα ημερών μέχρι τα μέσα της δεύτερης, θα πρέπει να περπατήσετε λίγο έξω από την συνηθισμένη πορεία σας και να προσπαθήσετε να επιτύχετε τους στόχους σας κάπως ανορθόδοξα. Να είστε πιο ήπιοι με τους συναδέλφους, ακόμη και αν δεν είναι πολύ εργατικοί τώρα. Ειδικά αν είστε σε διευθυντική θέση. Αν είστε υπάλληλος, τότε μην βιαστείτε να πάρετε πρωτοβουλίες. Είναι καλύτερα να εξοικονομήσετε ενέργεια μας για την επερχόμενη χρονιά.

Όσον αφορά τις προσωπικές σχέσεις, τα πάντα θα είναι λίγο διαφορετικά. Θα λύσετε πολλά προβλήματα συναισθηματικά . Να θυμάστε ότι η Αφροδίτη είναι στο πλευρό σας, πράγμα που σημαίνει ότι ειλικρινή και τρυφερά συναισθήματα θα είναι σε θέση να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο, δεν έχει σημασία ο λόγος που ίσως ήρθατε σε αντιπαραθέσεις, όλα θα λυθούν, αλλά και πάλι δεν πρέπει να ξεχάσουμε τον Κρόνο. Προστατέψτε την πλάτη σας, μην αφήνετε ασάφειες - ειδικά στις σχέσεις σας με τον σύντροφό σας σας. Μην δώσετε αφορμή για ζήλια υπό οποιαδήποτε πρόφαση, αλλιώς δεν θα είστε σε θέση να αποφύγετε ένα σκάνδαλο. Το να πετύχετε αρμονία στις σχέσεις είναι κάτι που θα πρέπει να στοχεύετε με όλη την ενέργειά σας.