Φεβρουάριος 2017

ΚΡΙΟΣ 

21/3 - 20/4

Γενικά

Ένας μήνας που ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου δεν μπορεί να είναι κακός μήνας, Κριάρι μου! Συγκεκριμένα η Αφροδίτη στις 3/2 εισέρχεται στο  ζώδιό σου και σε προικίζει με τα δώρα της, τον έρωτα, τις σχέσεις, τη συνύπαρξη, σε πλαίσιο ...Κριαρίσιο. Θα είσαι κεφάτος, δυναμικός, υπερδραστήριος και φυσικά ...γρήγορος: ναι, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου κινδυνεύεις να ερωτευθείς κεραυνοβόλα. Το παιχνίδι βέβαια δεν παίζεται μόνο στον έρωτα. Είσαι πανέτοιμος να ρισκάρεις επαγγελματικά και κοινωνικά προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου, και σε γενικές γραμμές πολύ καλά κάνεις - έχε όμως υπ' όψιν πως ο Δίας από 6/2 θα κινείται ανάδρομος στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών σου φέροντας τόσο ανεπιθύμητες και εκνευριστικές αναβολές, όσο και αντιπαραθέσεις με τον σύντροφο ή κάποιον σημαντικό συνεργάτη. Η καθυστέρηση σχεδίων είναι δεδομένη, καθώς και η αίσθηση ότι μιλάς στο βρόντο. Τα πράγματα βελτιώνει όμως η παρουσία του Ερμή στον Υδροχόο από τις 7 του μήνα, που σε φέρνει στο επίκεντρο των φίλων και των παρεών σου με φρέσκες, δημιουργικές, επαναστατικές ή ασυνήθιστες ιδέες που όμως αρέσουν σε όλους! Ευτυχώς γιατί μετά τις 25, με τον Ερμή στα Ψάρια, γίνεσαι πιο μουλωχτός και παρασκηνιακός κι είναι πιθανόν πολλοί να «στραβώσουν»....

Η πρώτη έκλειψη του μήνα στις 10/2 στον Λέοντα πιθανόν να σου φέρει ....junior μπελάδες: ένταση με τα παιδιά σου ή με νεότερα άτομα, μπλοκάρισμα στα δημιουργικά σου σχέδια ή μία νέα ερωτική σχέση που έρχεται όχι απλώς να ταράξει τα νερά, αλλά να φέρει τα πάνω κάτω!

Η δεύτερη έκλειψη του μήνα στις 26/2 στους Ιχθύς έρχεται να σου αποκαλύψει ψέματα, παρασκηνιακές κινήσεις και μυστικά εις βάρος σου - αλλά επίσης για να σου ξαναφέρει στο δρόμο σου έναν έρωτα από το παρελθόν. Πρόσεξε καλά τι θα κάνεις!