Αύγουστος 2019

ΤΑΥΡΟΣ 

21/4 - 20/5

Γενικά 

Ο μήνας ξεκινά με μία πολύαστρα στο ζώδιο της Παρθένου (Ήλιος, Ερμής, Άρης, Αφροδίτη) η οποία ενισχύει τη λογική σου σκέψη και κάνει στην άκρη οτιδήποτε συσχετίζεται με έντονα συναισθήματα. Η τάση που θα έχεις να «διυλίζεις τον κώνωπα» ακόμα και στα πιο απλά ζητήματα μπορεί να σου δημιουργήσει επιπλέον κούραση. Στις 14/9 ολοκληρώνεται η Πανσέληνος στον άξονα (Παρθένου-Ιχθύων) η οποία μπορεί να σε στρέψει σε τελείως λάθος κατεύθυνση σε ζητήματα που σε αφορούν. Πρόσεξε ιδιαίτερα τα εργασιακά σου θέματα καθώς μπορεί να υπάρξουν θολά σημεία και ασάφειες σε αυτά. Την ίδια ημέρα με την Πανσέληνο περνά και ο Ερμής στο ζώδιο του Ζυγού στρέφοντας την προσοχή σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Λίγο μετά η είσοδος της Αφροδίτης στο Ζυγό δείχνει πως κατά τη διάρκεια του μήνα θα έχεις ευχάριστες στιγμές την προσωπική σου ζωή. Στις 23/9 περνά και ο Ήλιος στο ζώδιο του Ζυγού δημιουργώντας σου την ανάγκη να βάλεις γερές βάσεις σε μία επαγγελματική ή προσωπική σχέση, καθώς αυτή θα παίξει μεγάλο ρόλο για εσένα. Στις 28/9 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού μπορεί να σε παρασύρει σε χειριστική συμπεριφορά η οποία μπορεί να σε βοηθήσει να κερδίσεις κάτι που θέλεις, αλλά μόνο προσωρινά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στις αρχές του μήνα το μυαλό σου θα βρίσκεται σε εργασιακά ζητήματα παραβλέποντας οτιδήποτε σχετίζεται με την προσωπική σου ζωή όμως αυτό θα είναι προσωρινό. Στις 14/9 η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων σου λέει να είσαι προσεκτικός καθώς μπορεί να κάνεις λανθασμένες κινήσεις σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα, επηρεασμένος από την επιθυμία σου και όχι από την πραγματικότητα. Η είσοδος της Αφροδίτης στις 14/9 στο ζώδιο του Ζυγού θα βοηθήσει εσένα που είσαι ελεύθερος να κάνεις μία νέα σχέση με πολύ καλές προοπτικές. Στις 23/9 περνά και ο Ήλιος στο ζώδιο του Ζυγού δίνοντας προτεραιότητα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ύστερα από μία μακρά περίοδο που το ενδιαφέρον σου δεν βρισκόταν σε αυτές. Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να έρθεις ξανά κοντά με τον σύντροφό σου και να ανανεώσετε τη σχέση σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Τα ζητήματα που θα σε απασχολήσουν και θα είναι επαγγελματικής φύσεως θα είναι περισσότερα μέχρι τα μέσα του μήνα. Η πολυαστρία που θα υπάρχει έως και τις 14/9 στο ζώδιο της Παρθένου σε καλεί να κλείσεις εδώ και τώρα εργασιακές εκκρεμότητες. Στις 14/9 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων η οποία μπορεί να «ωραιοποιήσει» μία επαγγελματική πρόταση και να σε κάνει να πάρεις μία λάθος απόφαση. Προσπάθησε να μην αφήσεις τα σενάρια να πάρουν τη θέση της πραγματικότητας και πάρε την απόφασή σου με λογική σκέψη.