Μήνας Ιούνιος 2019

ΚΡΙΟΣ 

21/3 - 20/4

Γενικά

Ένας επικοινωνιακός μήνας ξεκινά γεμάτος με ευκαιρίες για να διευρύνεις τις γνωριμίες σου και να βγεις κερδισμένος είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 3/6 στο ζώδιο των Διδύμων σου εφιστά την προσοχή καθώς είναι πιθανόν να δεις υπέρ-αισιόδοξα ένα αρκετά σημαντικό ζήτημα και να μην πάρεις τη σωστή απόφαση. Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο στις 5/6 θα αποτελέσει καλή ευκαιρία για να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους της οικογένειάς σου. Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονα Διδύμων-Τοξότη στις 17/6 δημιουργεί συνθήκες ευφορίας στους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου και φέρνει αρκετές κοινωνικές προσκλήσεις, συναντήσεις και πάρτι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου στις 22/6 εγκαινιάζει μία περίοδο όπου μπορείς να ασχοληθείς με επιτυχία με οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η διάθεσή σου θα είναι καλή καθΆ όλη τη διάρκεια του μήνα και τα αισθηματικά σου ζητήματα θα βρίσκονται ψηλά στη λίστα με τις προτεραιότητές σου. Σε αυτό θα συμβάλλει η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων στις 9/6 που θα σου χαρίσει ενέργεια και διάθεση να συναντήσεις κόσμο. Οι νέες γνωριμίες μέσω ανθρώπων του περιβάλλοντός σου είναι κάτι παραπάνω από πιθανές, όμως δεν θα πρέπει να μείνεις στις συστάσεις που θα πάρεις και καλό θα ήταν να βγάλεις εσύ τα δικά σου συμπεράσματα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση και μένετε μαζί η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στις 5/6 θα σε βοηθήσει να στραφείς σε ζητήματα που σας απασχολούν από κοινού και ιδιαίτερα ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στις 5/6 θα σου δημιουργήσει εσωστρέφεια και είναι πιθανόν να μην είναι εύκολο να προωθήσεις με άνεση τις επαγγελματικές σου δυνατότητες. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στους Δίδυμους στις 3/6 αλλά και η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων-Τοξότη στις 17/6 σου λέει να κρατήσεις μικρό καλάθι σε περίπτωση που ακούσεις υποσχέσεις για τα επαγγελματικά σου ζητήματα από ανθρώπους του περιβάλλοντός σου, καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν μεγάλες υποσχέσεις οι οποίες όμως θα είναι δύσκολο να γίνουν πραγματικότητα.