Μήνας Απρίλιος 2019

ΚΡΙΟΣ 

21/3 - 20/4

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, εύνοια και τύχη σε περιμένουν αυτόν τον μήνα με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την θέση του Ήλιου στο ζώδιο σου μέχρι τις 20 και  να περιμένεις να έρθεις αντιμέτωπος με απρόσμενες εξελίξεις σε θέματα που έχουν μέχρι τώρα κωλυσιεργήσει και σε έκαναν το προηγούμενο διάστημα να νιώσεις ανασφάλεια και αμηχανία. Τώρα οι λύσεις τους θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο σου από τις 17 και μετά διευρύνεται σημαντικά ο κύκλος των γνωριμιών σου καθώς επίσης και οι νέες ευκαιρίες από το κοινωνικό σου περιβάλλον θα  αποτελέσουν πρόκληση και θα σε ανακουφίσει η νέα τροχιά και τάξη πραγμάτων που θα βάλεις στη ζωή σου. Θα υπάρξουν ωστόσο αρκετά εμπόδια που θα σε προβληματίσουν σε επίπεδο σχέσεων την περίοδο που θα λάβει χώρα η Πανσέληνος του μήνα στον Σκορπιό στις 19 αλλά ουσιαστικά την καλύτερη λύση την έχεις εσύ. Εκτονώσου σε δραστηριότητες που σε γεμίζουν, ασκήσου και γέμισε με θετική ενέργεια, προχώρα μπροστά και μην κοιτάς τίποτα από το παρελθόν. Η περίοδος αυτή θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις ένα πολύ όμορφο ταξίδι, μην την χάσεις λοιπόν!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου να ξέρεις ότι τόσο εσύ όσο και ο σύντροφος σου αυτόν τον μήνα έχετε επιτακτική ανάγκη να βρεθείτε μόνοι σας και να ξεκαθαρίσετε τα ζητούμενα σας από την σχέση σας και από τον ίδιο σας τον εαυτό. Αυτό μπορείτε να το κάνετε την περίοδο που η Αφροδίτη θα κινείται στους Ιχθείς. Από τις 17 και μετά αφεθείτε στο πάθος που θα κυριαρχήσει ανάμεσα σας που πιστέψτε με δεν θα είναι και λίγο! Εσύ που είσαι ελεύθερος, είσαι και αισθάνεσαι αρκετά ικανοποιημένος  αλλά δε φαίνεται να είσαι διατεθειμένος να συμβιβαστείς με πρόσωπα που δε σε εκφράζουν στο ακέραιο. Απόλαυσε λοιπόν το χρόνο σου και άσε να σου φέρει αυτός με τη βοήθεια της Αφροδίτης το πρόσωπο που θα αγαπήσεις πραγματικά.. την περίοδο του Πάσχα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά σου, ότι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό, κι αυτό ισχύει και στα σχέδια και όνειρα που κάνεις για την ανέλιξή σου στον εργασιακό σου τομέα. Αν και είσαι και νιώθεις πραγματικά κουρασμένος αγαπητέ Κριέ αυτό το διάστημα δε χάνεις στιγμή το δυναμισμό σου και ανανεώνεις συνεχώς τις αντοχές σου. Ιδιαίτερα το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα που ο Ερμής θα κινείται στο ζώδιο σου να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για να ανέβεις την κλίμακα της ιεραρχίας.  Στα οικονομικά σου θα υπάρχει μια σχετική αναστάτωση καθώς νέα έξοδα θα σε βάλουν στον αυτόματο. Κράτα δυνάμεις και περιόρισε κατά το μέγιστο δυνατό τις καταναλωτικές σου ροπές.