Αύγουστος 2019

ΤΑΥΡΟΣ 

21/4 - 20/5

Γενικά 

Ο Αύγουστος προμηνύεται ένας καλός μήνας για εσένα αρκεί να δώσεις προσοχή τις 2-3 πρώτες ημέρες του καθώς η νέα Σελήνη που γίνεται στο Λέοντα την 1η του Αυγούστου μπορεί να αποκαλύψει κάποια «κακώς κείμενα» στον αισθηματικό τομέα και να δημιουργήσει εκνευρισμό. Τη δεύτερη ημέρα του Αυγούστου ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και μαζί με αυτόν επιστρέφει και η κανονικότητα στην επικοινωνία. Στις 15/8 η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα- Υδροχόου μπορεί να ανοίξει έναν νέο κύκλο σε αισθηματικά και φιλικά ζητήματα αλλά και να κλείσει οριστικά κάποιους άλλους. Στο τέλος του μήνα συγκεκριμένα στις 30/8 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου είναι υποστηρικτική για εργασιακά ζητήματα, αρκεί να αποφύγεις απάτες και αυταπάτες

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αυτό το μήνα θα υπάρξει η πολυαστρία στο ζώδιο της Παρθένου καθώς στις 18/8 θα μπει ο Άρης στις 21/8 η Αφροδίτη στις 23/8 ο Ήλιος και στις 29/8 ο Ερμής δείχνοντας πως θα επιστρέψεις στις δουλειές της καθημερινότητας και μαζί με αυτές θα «επιστρέψει» και η σχέση με τον σύντροφό σου από την ανεμελιά του καλοκαιριού. Αν είσαι ελεύθερος θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς η πολυαστρία που θα υπάρξει στον Παρθένο από τις 18/8, δείχνει πως θα αποκτήσεις εμμονή με τις λεπτομέρειες που σχετίζονται με μια αισθηματική σου επιλογή που μπορεί να χάσεις το συναίσθημα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Το δεύτερο μισό του Αυγούστου θα σου δείξει με κάθε τρόπο πως οι υποχρεώσεις έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους και συγκεκριμένα από τις 18/8 που ο Άρης θα περάσει στην Παρθένο. Τώρα είναι ένα καλό διάστημα για να «σηκώσεις τα μανίκια» και να δουλέψεις καθώς αργότερα θα δρέψεις τους καρπούς των προσπαθειών σου. Στις 23/8 περνά και ο Ήλιος στο ζώδιο της Παρθένου και λίγο μετά στις 29/8 και ο Ερμής, δείχνοντας με κάθε τρόπο πως χρειάζεται να ασχοληθείς με εργασιακές υποχρεώσεις και αγγαρείες της καθημερινότητας, προκειμένου να είναι ομαλή η επάνοδος σου στην κανονικότητα το φθινόπωρο!