Μήνας Φεβρουάριος 2019

ΚΡΙΟΣ 

21/3 - 20/4

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, ο μήνας αυτός τουλάχιστον μέχρι τα μισά του που ο Αρης θα κινείται στο ζώδιο σου θα σου προσφέρει μια σειρά από εκπλήξεις, δώρα  κι αναπάντεχες συναντήσεις. Θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση καθώς σε κάποια σχέδια σου θα δεις να έμφανίζονται τα πρώτα αποτελέσματα που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σου. Η αναγνώριση από το περιβάλλον σου αποτελεί ένα στοιχείο που διαγράφει ακόμα πιο δυναμικά την προσωπικότητα σου και το χαρακτήρα σου. Το δεύτερο μισό του μήνα με τις όχι και τόσο καλές επιρροές που θα δεχτείς από την θέση του Ερμή στους Ιχθείς απόφυγε το κλείσιμο συμφωνιών, ή τη διαδικασία ολοκλήρωσης νομικών υποθέσεων και εγγράφων. Προσπάθησε να είσαι και να νιώθεις καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στον αισθηματικό σου τομέα, πρόσεξε από τις 4 του μήνα και μετά που η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στον Αιγόκερω τα λόγια ή τις συζητήσεις με το ταίρι σου, μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα για πράγματα που δεν ξέρεις και αυτό σε οδηγήσει σε έντονες διαφωνίες με το ταίρι σου. Χρειάζεται να επιστρατεύσεις την υπομονή και την κατανόησή σου αν θες να διατηρήσεις τη σχέση σου, μην κρατάς απόλυτη στάση διότι αυτό ίσως σε οδηγήσει στην οριστική ρήξη. Εσύ που είσαι μόνος και δεν έχεις τη διάθεση να συμβιβαστείς ή να ρίξεις τα στάνταρ σου προκειμένου να βρεθείς σε μια σχέση, δεν υπάρχει λόγος να πιέζεσαι. Είσαι αυτός που είσαι με το χιούμορ, το χαρακτήρα και τη γοητεία που σε εκφράζει, αυτός που θα τα εκτιμήσει θα σε πλησιάσει και θα σε κερδίσει… κι απ΄ ότι φαίνεται σε πλησιάζει πολύ δυνατός και φλογερός έρωτας, καλώς να τον υποδεχτείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά σου, μην είσαι υπερβολικός σχετικά με τους συναδέλφους και τις συνεργασίες σου. Απόφυγε να κρίνεις τα πάντα και συνεργάσου χαμηλώνοντας τους τόνους σου ιδιαίτερα το διάστημα που θα λάβει χώρα η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου στις 19 του μήνα. Έχεις καταφέρει πολλά ως τώρα με την εργατικότητα και τη συνέπειά σου, απόφυγε τις εντάσεις, τις μυστικές συζητήσεις με συνεργάτες και θα δεις πως όλοι οι επαγγελματικοί σου στόχοι σιγά σιγά θα παίρνουν το δρόμο της ολοκλήρωσης και της πραγματοποίησης. Στα οικονομικά σου μην ανοίγεσαι και μην κάνεις εξυπηρετήσεις σε γνωστούς ή φίλους, υπάρχει κίνδυνος να τα χάσεις.