Μάρτιος 2017

ΚΡΙΟΣ 

21/3 - 20/4

Γενικά

1/3 ( Ήλιος σύνοδο με Ποσειδώνα 11° 42' Ιχθύων) Πανυπερτέλεια ξεκινάει ο μήνας! Με μία σύνοδο ροζ γυαλιών και μηδενικής επαφής με την πραγματικότητα - έξοχα, δεν το συζητώ. Δε θα αφήσω όμως να μου σπάσεις τα νεύρα Μάρτιε με το «καλημέρα» σας, όχι. Θα πετάξω υπερβολές, παραμύθιασμα και ανεδαφικότητες και θα κρατήσω μόνο τη διαίσθησή μου, που σήμερα τα σπάει. Αμ πως.

2/3 (Δίας 22° 11' Ζυγού αντίθεση με Ουρανό 22° 11' Κριού) Και συνεχίζουμε ακάθεκτοι, έτοιμος και ο όλεθρος στα προσωπικά μου διότι εγώ άμα βλέπω κουλαμάρες δεν μπορώ, μιλάω. Και πάλι καλά που μιλάω διότι θα μπορούσα και να βαράω - λέμε τώρα. Αλλά λέω να πάρω το οψάκι το ζόρικο και να το κάνω καταπληκτικό σεξ...

4/3 (Ερμής σύνοδο με Ποσειδώνα 11° 48' Ιχθύων) ... κι αφού μετά το καταπληκτικό σεξ το πρόσωπο θα παραμιλάει με την πάρτη μου, θα στείλω σήμερα κι ένα sms, ένα mail, ένα γράμμα ένα κάτι να εκφράζω κι εγώ πώς νιώθω γιατί άμα δεν τα κάνω αυτά με σύνοδο Ερμή - Ποσειδώνα μην περιμένετε να τα κάνω ποτέ. Δεν είναι ότι μου βγαίνει κι εύκολα το ρομαντικό, Κριός είμαι, άνθρωποι του Θεού.

5/3 (Άρης 26° 59' Κριού τρίγωνο με Κρόνο 26° 59' Τοξότη) Λαμπρή όψη για να βάλω την ενέργειά μου να κάνει θαύματα προς πράγματα χειροπιαστά, δοκιμασμένα και αξιόπιστα. Οτιδήποτε μου ακούγεται μουρλό μάλλον είναι κιόλας, οπότε ψηφίζω σοβαρότητα, οργάνωση και μεθοδικότητα. Είναι και μία όψη μεγάλης αντοχής, κι ότι αρχίσει σήμερα έχει όλα τα φόντα να ρίξει θεμέλια για πάντα.

6/3 ( Ήλιος σύνοδο με Ερμή 16° 38' Ιχθύων) Σήμερα με σύνοδο Ήλιου-Ερμή στην «ιχθυόσκαλα» δεν περιμένω να βγάλω άκρη ο Κριός ο άνθρωπος και να συνεννοηθώ με τον κόσμο. Θα φτιάξω μια ωραιότατη ψαρόσουπα να έρθω να στανιάρω κι από το πολύ μπριζολίκι του Φεβρουαρίου, και θα ελπίσω σε καλύτερες μέρες.

8/3  (Ερμής 18° 56' Ιχθύων εξάγωνο με Πλούτωνα 18° 56' Αιγόκερω) Έχει όμως και τα καλά του αυτός ο Ψαροερμής - η συγκεκριμένη όψη είναι λουκούμι για να έρθουν στη φόρα μυστικά, ψέματα και γαϊτανάκια στα επαγγελματικά μου. Για να πέφτουν οι μάσκες, παιδάκια!

9/3 ( Ήλιος 18° 57' Ιχθύων εξάγωνο με Πλούτωνα 18° 57' Αιγόκερω) Τα ίδια και χειρότερα με χθες - γουστάρω όμως να ξέρω ποιοι είναι οι λύκοι και ποιοι τα πρόβατα, οπότε δεν θα μιλήσω, θα τους αφήσω απλά να ξεμασκαρευτούν.

12/3 (Ερμής 27° 18' Ιχθύων τετράγωνο με Κρόνο 27° 18' Τοξότη) Σήμερα η σύγκρουση ονείρων και δεδομένων επί του πρακτικού είναι σκληρή και άκαρδη. ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΣΥΜΠΑΝ, έχω κέρατα αλλά Αιγόκερω δε με λες, οπότε κάνε μου τη χάρη! Έχω μεγάλη ανάγκη να συνεχίσω να ονειρεύομαι.

17/3 ( Ήλιος 27° 29' Ιχθύων τετράγωνο με Κρόνο 27° 29' Τοξότη) ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΛΕΩ. Κι ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ «I have a dream» είπε - δεν είπε «I have a business plan». Αιγόκερως δεν ήταν αυτός;

18/3 (Ερμής σε σύνοδο με Αφροδίτη (ανάδρομη) 9° 06' Κριού) Ευκαιρία για «διορθώματα» και «παρτ-αλλιώς-θε-να-βρεις» στα ερωτικά. Ότι ηλιθιότητα υπερπαραγωγή έχω κάνει, θα κοιτάξω να τη μαζέψω.

23/3  (Ερμής 19° 13' Κριού τετράγωνο με Πλούτωνα 19° 13' Αιγόκερω) Να μαζέψω και τη γλώσσα μου στη δουλειά γιατί μπορεί να έχω δίκιο, αλλά και τον ΟΑΕΔ από πολύ κοντά δεν έχω καμιά πρεμούρα να τον δω.

24/3 (Ερμής 20° 03' Κριού αντίθεση με Δία 20° 03' Ζυγού) Άλλη μία μέρα «κάντε έρωτα όχι πόλεμο».

25/3 (Ήλιος σε σύνοδο με Αφροδίτη (ανάδρομη) 4° 57' Κριού) Ε είδες τι μου κάνεις τώρα, μέρα που τρώμε μπακαλιάρο και παίζει η τηλεόραση «Παπαφλέσσα»; Με έχεις κάνει που με έχεις κάνει τρελό γκομενάκι, μου ρίχνεις και τη σύνοδο φωτιά και λαύρα, άντε να κάνω εγώ καλά μετά τα αγριεμένα πλήθη των θαυμαστών. Όλα σε μένα πχχια;

26/3 (Ερμής σε σύνοδο με Ουρανό 23° 24' Κριού) Σήμερα να κάτσω να επικοινωνήσω σε κανέναν έξυπνο άνθρωπο τις καταπληκτικές ιδέες που είχα τον τελευταίο καιρό. Πρόβλημα βέβαια να βρεθεί ο έξυπνος ο άνθρωπος αλλά δε θα με αφήσει έτσι ο Ουρανούλης στο ζώδιό μου, θα βοηθήσει.

27/3 (Άρης 12° 40' Ταύρου εξάγωνο με Ποσειδώνα 12° 40' Ιχθύων) Τίτλος όψης - τι τα θέλεις τα λεφτά, να τα κάψεις τι τα θες. Γιατί, μήπως έχω αποταμιεύσει ποτέ; τα καίω, δεν τα καίω; Ωστόσο με αυτό το ωραίο οψάκι, παίζει να βρέξει κανένα χρήμα ξαφνικό να δώσω το νοίκι με το κούτελο ψηλά.

29/3 (Ερμής 27° 45' Κριού τρίγωνο με Κρόνο 27° 45' Τοξότη) Είμαι γνωστός ως «ο τρελός που σε ώρα ανάγκης γεννάνε οι πετεινοί του» - κι αν δε γεννήσουν τα πετεινάρια τύχη, βοήθεια εξ ουρανού και δρόμους ανοιχτούς με αυτή την όψη, δεν ξέρω πότε θα συμβεί. Για τα «σκυλιά δεμένα» δεν έχω πρόβλημα, εγώ καλά τα πάω με τα ζωάκια.

30/3 (Δίας 19° 17' Ζυγού τετράγωνο με Πλούτωνα 19° 17' Αιγόκερω) Ημέρα όπου το στεφάνι μου/το βάσανο/ο νταλκάς θα με κάνει «άλογο» να μου κλαίγεται ότι παραμελώ τη σχέση μας για χάρη της δουλειάς. Όχι, δεν είναι ώρα τώρα να μάθει για τον hot καινούργιο συνάδελφο.

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ 12/3/2-17 22Ο 13' Παρθένου

«Φωτίζονται» θέματα καθημερινότητας και εργασίας, εργασιακού περιβάλλοντος και συναδέλφων. Λες να αναγνωριστεί το ξενύχτι και το τρέξιμο που έχω πατήσει ενάμισι χρόνο τώρα;

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ 28/3/2017 7ο 37' Κριού

Τα καινούργια ξεκινήματα είναι Κριαρίσιο χάρισμα - και το Σύμπαν, πάντα καλό και κιμπάρικο μαζί μου, μου δίνει την ευκαιρία να πατήσω το «restart», που είναι το αγαπημένο μου κουμπάκι όπως όλοι ξέρουμε! Πρώτο τεμάχιο προς ανανέωση... εγώ ο ίδιος φυσικά!