Μήνας Δεκέμβριος 2018

ΚΡΙΟΣ 

21/3 - 20/4

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, ο μήνας αυτός με την Αφροδίτη να κινείται στον Σκορπιό από τις αρχές του μήνα έρχεται με αρκετό φόρτο εργασίας για σένα. Αρκετά ζητήματα που είχες θέσει προς επίλυση καθυστερούν κι αυτό σου προσδίδει μια ένταση που γίνεται αντιληπτή στο περιβάλλον σου. Προσπάθησε να χαλαρώσεις, να οπλιστείς με υπομονή και πολύ γρήγορα θα δεις ότι τα αποτελέσματα που θες θα έρθουν και θα σε δικαιώσουν, απλά χρειάζεται να κατανοήσεις ότι όλα θέλουν το χρόνο τους για να ωριμάσουν και να αποδώσουν τους καρπούς που επιθυμείς. Δώσε λίγη περισσότερη προσοχή στα άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, τη χρειάζονται και τα μηνύματα σύντομα θα τα λάβεις και θα έρθεις πιο κοντά τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Εσύ που είσαι σε σχέση αυτόν τον μήνα θα νιώσεις την ένταση της γκρίνιας ή της ζήλιας να σε πλαισιώνει. Λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την θέση του Ερμή στον Σκορπιό μέχρι τις 13 θα υπάρχουν παρανοήσεις με το ταίρι σου που καλό είναι να καθίσεις ήρεμα και απλά να εξηγήσεις τα όσα σε ενοχλούν, αν πάλι θεωρείς ότι η σχέση σου για τους δικούς σου λόγους δε σε καλύπτει μην αφήνεις το χάσμα να αιωρείται και να αυξάνει, αν πάλι θεωρείς ότι θες να προσπαθήσεις για τη σχέση σου θα χρειαστεί να ακούσεις με προσοχή το σύντροφό σου. Εσύ πάλι που φλερτάρεις στους δρόμους της μοναξιάς και είσαι ελεύθερος, καλό θα είναι να προσπαθήσεις να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν και σε γεμίζουν, αποδράσεις με φίλους και καλές παρέες θα λειτουργήσουν πολύ ωφέλημα για σένα ιδιαίτερα τις μέρες των Χριστουγέννων.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα εργασιακά σου τα πράγματα θα κυλήσουν σχετικά ήρεμα, αν εξαιρέσεις κάποιες αστοχίες που θα σε πιέσουν. Έχεις φτάσει πολύ κοντά στους στόχους σου τους επαγγελματικούς, αλλά αν προβείς σε λάθος ή βεβιασμένες κινήσεις υπάρχει κίνδυνος να πάρεις μια μεγάλη απογοήτευση. Κράτα χαμηλούς τόνους και θα δεις ότι όλα θα κυλήσουν όπως τα επιθυμείς. Στα οικονομικά σου είναι γεγονός ότι έχεις πιεστεί αρκετά το προηγούμενο διάστημα καθώς οι υποχρεώσεις σου έχουν αυξηθεί και νιώθεις πως κάποιες φορές σε πνίγουν. Μην απογοητεύεσαι γιατί πολύ σύντομα θα υπάρξει καλυτέρευση στα έσοδα σου και θα ανταποκριθείς πιο άμεσα στις ανάγκες που προκύπτουν.