Απρίλιος 2014

ΚΡΙΟΣ 

21/3 - 20/4

Ήρθε ο καιρός να δείξεις σε όλους (Ναι, εσύ. Ναι, ξανά.) για ποιο λόγο ονομάζεσαι ζώδιο της δράσης. Και όχι μιας οποιασδήποτε δράσης. Αλλά εκείνης της δράσης έχεις τις βάσεις της στη καυτή δύναμη του ενστίκτου. Με τον Απρίλιο να ξεκινά με την ετήσια σύνοδο Ήλιου - Ουρανού στο ζώδιο σου (2/4) το σύνθημα σου είναι «Δεν θα με τρελάνετε εσείς. Εγώ θα σας τρελάνω πρώτα γατάκια!». Όταν οι συνθήκες γύρω σου αναδύουν μυρωδιά παραίτησης και μοιρολατρίας και η κατανόηση από τους, και καλά, δικούς σου ανθρώπους (οικογένεια, σύντροφος, συνεργάτες) είναι ένα αέναο «αποφασίζομεν και διατάζομεν», τότε καταλαβαίνεις ότι κάθε απόφαση να αλλάξεις τη ζωή σου και να ζήσεις για εσένα θα αντιμετωπίζεται ως παράλογη. Όμως αυτή ακριβώς είναι η απαίτηση του Ουρανού στο ζώδιο σου εδώ και 3 και πλέον χρόνια και αυτό το μήνα έχεις ακόμη μια ευκαιρία να το αποδείξεις. Ζήσε για εσένα ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να κάψεις γέφυρες με το παρελθόν, οικογενειακούς δεσμούς ή συνεργασίες χρόνων.

Οι εκλείψεις του Απριλίου φέρνουν τις διαφορές στις ερωτικές σχέσεις στο επίκεντρο. Μάθε  πόσο ταιριάζετε με το/τη σύντροφο σου και πώς να αντιμετωπίσεις τις εντάσεις σας με βάση την συναστρία σας, με το Stardome* LOVE MATCH. Κάνε κλικ εδώ.

Προς αυτή την κατεύθυνση σε σπρώχνει και η σεληνιακή έκλειψη της 15ης Απριλίου στον 7ο ηλιακό σου οίκο που εγκαινιάζει το χορό των εκλείψεων στον άξονα του ζωδίου σου. Σε σύνοδο με τον ανάδρομο Άρη σου λέει να προχωρήσεις μέσα στο επόμενο εξάμηνο σε μαζική εκκαθάριση του κοινωνικού σου κύκλου γιατί είναι πολύ η ενέργεια που σπατάλησες σε ανθρώπους που δε σου άξιζαν, σε στόχους που δεν επέλεξες και σε μια ζωή που στη τελική δε ζήτησες αλλά σου τη φόρεσαν καπέλο στο όνομα της «αγάπης», της «συνεργασίας» ή της «συντροφικότητας». Οι λέξεις αυτές πρέπει να βγουν από τα εισαγωγικά που κάποιοι άλλοι τις έβαλαν για εσένα και να αποκτήσουν νέο νόημα - το νόημα που εσύ θα τους δώσεις. Αυτή είναι η αποστολή σου για την επόμενη διετία ξεκινώντας από αυτό το μήνα. Τέλος η ηλιακή έκλειψη της 29ης Απριλίου κλείνει ένα διάστημα 1,5 περίπου χρόνου που θέματα χρηματικής ισορροπίας (ή και οικονομικής επιβίωσης για κάποιους/ες) βρίσκονταν στο προσκήνιο. Αν τακτοποίησες συνετά τις υποχρεώσεις σου τότε το τοπίο ξεκαθαρίζει οριστικά. Αν όχι, έχεις ακόμη μια ευκαιρία να κλείσεις αυτή τη μαύρη τρύπα που σου απομυζά ενέργεια, διάθεση και την δυνατότητα ΚΑΙ να απολαμβάνεις  εκτός από το να αγχώνεσαι.