Νοέμβριος 2015

ΚΡΙΟΣ 

21/3 - 20/4

Γενικά

Από τις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου θα διακρίνεσαι από δυναμισμό και εξωστρέφεια αγαπητέ Κριέ! Η καλή επικοινωνία που θα έχεις με το περιβάλλον σου θα σε βοηθήσει να περάσεις πιο όμορφες τις ημέρες αυτού του φθινοπωρινού μήνα. Μπορείς να προχωρήσεις στα νέα ξεκινήματα που έχεις ήδη σχεδιάσει , ιδιαίτερα από τις 9 Νοεμβρίου που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Ζυγού! Φρόντισε να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα δοθούν σε σχέσεις και σε συνεργασίες σου! Το Νοέμβριο κρίνεται απαραίτητο να επανεξετάσεις κάποιες απόψεις σου, πιο πολύ αυτές που αφορούν το άμεσο περιβάλλον σου ! Η επιτυχία και η διάκριση είναι πολύ κοντά ιδιαίτερα από τις 21 Νοεμβρίου που ο Ερμής θα κινείται στο ζώδιο του Τοξότη! Η ευστροφία και ισχυρή αντίληψη θα σου δώσουν την δυναμική να ερευνήσεις και να βρεις νέες πηγές που θα σε ικανοποιήσουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από ερωτική διάθεση καλά τα πας αυτό το μήνα φίλε Κριέ! Θα έχεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις όλα τα συναισθήματά σου και να κάνεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει να είναι ευτυχισμένο! Από τις 9 Νοεμβρίου που η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο του Ζυγού, θα έχεις ακόμα πιο μοναδικές ευκαιρίες στον αισθηματικό τομέα. Αν είσαι ήδη σε έναν μόνιμο δεσμό, θα μπορέσεις να κάνεις επιτυχημένες συζητήσεις με το ταίρι σου, σχετικά με την πορεία της σχέσεις σας. Πολλά πράγματα θα αλλάξουν μεταξύ σας και θα μπορείτε να περνάτε καλύτερα μαζί! Αν δεν έχεις σχέση, τότε ένα νέο πρόσωπο μπορεί τώρα να εισβάλει στη ζωή σου εντελώς ξαφνικά! Γενικότερα, αυτό το Νοέμβριο η αδρεναλίνη ανεβαίνει για σένα Κριέ και ο ερωτισμός σου θα ξεχειλίζει. Θα έχεις τις ευκαιρίες να δείξεις τα καλά στοιχεία του χαρακτήρα σου. Είναι στο χέρι σου μέχρι τέλος του μήνα να χειριστείς τις καταστάσεις ανάλογα ώστε να κρατήσει το ωραίο κλίμα στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το Νοέμβριο κινείσαι με εργατικότητα και με διάθεση να κάνεις αλλαγές στον χώρο που δραστηριοποιείσαι επαγγελματικά! Σε περιμένουν ευχάριστα γεγονότα στην δουλειά σου που αν τα χειριστείς όπως πρέπει θα μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Από τις 21 του μήνα που ο Ερμής θα κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Τοξότη, θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις ευκαιρίες, να κάνεις συμφωνίες, να έχεις ενδιαφέρουσες και κερδοφόρες συναντήσεις. Επιπλέον οι νέες ιδέες θα σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις στις εργασιακές σου υποθέσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή κατάσταση αλλά αυτό τον μήνα χρειάζονται ειδικό χειρισμό. Θα μπεις σε πολλές σκέψεις ώστε να κάνεις περισσότερο προγραμματισμό και να οργανωθείς καλύτερα σε σχέση με τα έξοδα που κάνεις και είναι πάρα πολλά. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές αλλά θα μπορέσεις να τις τακτοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Η Αφροδίτη που στις 9 θα μπει στον Ζυγό θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της. Η διάθεση σου θα είναι αρκετά καλή και θα είσαι σε πολύ καλή ψυχολογική διάθεση. Αυτό τον μήνα μερικές φορές θα νιώθεις αρκετή κούραση γιατί οι δραστηριότητες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές. Αυτό θα το προκαλεί και ο Άρης που από τις 12 του μήνα θα μπει στον Ζυγό. Φρόντισε να ξεκουράζεσαι περισσότερο αν δεν θέλεις να βρίσκεσαι στο άγχος και την ένταση. Η ομορφιά σου θα έχει τον κυρίαρχο ρόλο αυτό τον μήνα. Από τις 21 που ο Ερμής θα μπει στον Τοξότη και μέχρι τέλος του μήνα μπορείς να ασχοληθείς με την εξωτερική σου εμφάνιση και την αισθητική σου.