Αύγουστος 2019

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  

22/12 - 19/1

Γενικά

Ο Αύγουστος ξεκινά με μία νέα Σελήνη την 1/8 η οποία μπορεί να φέρει στο μυαλό σου αναμνήσεις από έναν έρωτα του παρελθόντος, οι οποίες με τη σειρά τους θα σου δημιουργήσουν συναισθηματική αναστάτωση. Ακόμα είναι πιθανόν να «ανοίξει» με ξαφνικό τρόπο τις πόρτες με το παρελθόν και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός ώστε να μην κάνεις κάποια παρορμητική κίνηση. Στις 2/8 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου και επαναφέρει την κανονικότητα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις τουλάχιστον από άποψη επικοινωνιακών ζητημάτων. Στις 15/8 η Πανσέληνος η οποία πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου σου δημιουργεί ανασφάλεια με αποτέλεσμα να γίνει αρκετά κτητικός με πρόσωπα και πράγματα. Το δεύτερο μισό του μήνα προμηνύεται πολύ καλύτερο μιας και η πολυαστρία που θα υπάρξει στην Παρθένο, τονίζει με τον καλύτερο τρόπο τα αισθηματικά σου ζητήματα. Στις 30/8 η νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο της Παρθένου δείχνει πως θα κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή και αιτία θα είναι ένας νέος έρωτας.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η πολυαστρία που θα υπάρχει έως και τα μέσα του μήνα στο ζώδιο του Λέοντα αλλά και η νέα Σελήνη που γίνεται στο ίδιο ζώδιο την 1/8 δείχνει πως θα είσαι κτητικός με οτιδήποτε θεωρείς δικό σου και φυσικά μέσα σε αυτά συγκαταλέγεται και ο σύντροφός σου. Προσοχή λοιπόν καθώς οι απαιτήσεις που θα έχεις αλλά και οι ερωτήσεις σου θα πάρουν τη μορφή ανάκρισης, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ρήξεις μεταξύ σας. Το δεύτερο μισό του μήνα προμηνύεται πολύ καλύτερο για τα αισθηματικά σου ζητήματα αρχής γενομένης της 18/8 που η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου και ύστερα της Αφροδίτης (21/8), του Ήλιου (23/8) και του Ερμή (29/8) στο ίδιο ζώδιο, δείχνει πως θα μπορέσεις να γνωρίσεις/φλερτάρεις και να κλέψεις τις εντυπώσεις οπουδήποτε και αν βρεθείς. Στις 30/8 η νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο της Παρθένου θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αυτό το μήνα τα επαγγελματικά σου ζητήματα δεν θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα μιας και η προσοχή σου θα είναι στραμμένη στα αισθηματικά σου, αλλά και σε κάποια θέματα του παρελθόντος τα οποία θα κάνουν την εμφάνισή τους. Παρόλα αυτά το δεύτερο μισό του μήνα η πολυαστρια που θα υπάρξει στο ζώδιο της Παρθένου (Άρης, Αφροδίτη, Ήλιος, Ερμής) δείχνει πως θα είναι ιδιαίτερα δημιουργικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αν το επάγγελμά σου σχετίζεται με κάτι καλλιτεχνικό εκμεταλλεύσου την έμπνευση που θα έχεις και είναι σίγουρο πως θα κάνεις θαύματα!