Αύγουστος 2019

ΔΙΔΥΜΟΙ 

21/5 - 21/6

Γενικά

Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με μία πολυαστρία στο ζώδιο της Παρθένου η οποία σου χαρίζει ευχάριστες στιγμές παρέα με ενδιαφέροντες ανθρώπους και ενασχόληση με δημιουργικές δραστηριότητες. Στις 14/9 η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων θα σε παρασύρει σε ουτοπικές σκέψεις οι οποίες θα επηρεάσουν ζητήματα που σχετίζονται με την προσωπική σου ζωή. Τα διλήμματα είναι πιθανά σενάρια αυτής της Πανσελήνου όμως καλό θα είναι να μην πάρεις αποφάσεις εκείνες τις ημέρες μιας και μπορεί να κάνεις μία επιλογή που δεν θα σου βγει όπως την έχεις κατά νου. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού αλλάζει άρδην τη διάθεση που υπήρχε κατά το πρώτο μισό του μήνα και στρέφει το ενδιαφέρον σου σε εργασιακές εκκρεμότητες. Λίγο μετά και η είσοδος της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα είσαι «ερωτευμένος» με τη δουλειά σου! Στις 23/9 περνά και ο Ήλιος στο ζώδιο του Ζυγού φέρνοντας ευκαιρίες και προτάσεις που σχετίζονται με τη δουλειά. Στις 28/9 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού σε προτρέπει να διευθετήσεις εδώ και τώρα εκκρεμότητες της καθημερινότητας και να ακολουθήσεις ένα νέο πρόγραμμα πιο φιλικό προς εσένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Το πρώτο μισό του μήνα θα είναι γεμάτο με αισθηματικές προκλήσεις και νέες γνωριμίες και δεν αποκλείεται να φέρει ακόμα και ένα νέο έρωτα! Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η τάση που θα έχεις να δεις τα πράγματα όπως θα ήθελες να είναι αποφεύγοντας λεπτομέρειες που σε χαλούν. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 14/9 στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων μπορεί να θολώσει την κατάσταση στην προσωπική σου ζωή και μπορεί να νιώθεις μπερδεμένος, για αυτό καλό θα ήταν να μην πάρεις καμία σημαντική απόφαση γύρω στις ημέρες της Πανσελήνου. Στις 14/9 η Αφροδίτη περνά στο Ζυγό και δείχνει πως οι εργασιακές σου υποχρεώσεις θα αντικαταστήσουν τις αισθηματικές! Στις 28/9 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο Ζυγό μπορεί να δημιουργήσει εκνευρισμό ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου λόγω κοινών υποχρεώσεων. Αν θέλεις κάτι τέτοιο να μη συμβεί θα πρέπει να τις διευθετήσετε προσεκτικά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν περισσότερο από τα μέσα του μήνα, καθώς στις αρχές το μυαλό σου θα βρίσκεται σε οτιδήποτε σε διασκεδάζει και σε χαλαρώνει παρά σε οτιδήποτε άλλο. Η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό στις 14/9 κάνει την αρχή για να δεις περισσότερο επαγγελματικά ραντεβού, εργασιακές υποχρεώσεις αλλά και εκκρεμότητες που σχετίζονται με το αντικείμενο της εργασίας σου. Η είσοδος του Ηλίου στο ίδιο ζώδιο στις 23/9 θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις ιδιαίτερα αν αναλάβεις ένα εργασιακό project, για αυτό μη φοβάσαι τις επιπλέον ευθύνες στη δουλειά. Στις 28/9 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού μπορεί να δυσκολέψει την εξέλιξη σε ένα εργασιακό σου ζήτημα, όμως ο τρόπος που θα το διαχειριστείς θα είναι αυτός που θα δώσει το τελικό αποτέλεσμα.