Αύγουστος 2019

ΖΥΓΟΣ 

23/9 - 22/10

Γενικά

Ένας νέος ελπιδοφόρος μήνας ανοίγεται μπροστά σου καθώς η πολυαστρία που θα υπάρχει μέχρι και τα μέσα Αυγούστου στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει πως θα είσαι εξπέρ στις δημόσιες σχέσεις! Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα την 1/8 μπορεί να σε γυρίσει σε γεγονότα του παρελθόντος ή να φέρει στο μυαλό σου ένα φίλο που σε πρόδωσε με αποτέλεσμα να χάσεις την καλή σου διάθεση, όμως μην ανησυχείς καθώς αυτό θα είναι προσωρινό. Στις 2/8 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία επηρεάζοντας θετικά τον τομέα των επαγγελματικών σου ζητημάτων. Στις 15/8 η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου θα φέρει στο προσκήνιο ένα νέο έρωτα πιθανόν με κάποιο πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος. Στο τέλος του μήνα και συγκεκριμένα στις 30/8 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου σου εφιστά την προσοχή καθώς μπορεί να δημιουργήσει τις κατάλληλες συγκυρίες για παρασκηνιακές ενέργειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η παρουσία της Αφροδίτης έως και τα μέσα Αυγούστου στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει πως οι νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον. Μάλιστα μία γνωριμία που είχες κάνει το προηγούμενο μήνα και μέχρι τώρα δεν είχε εξελιχθεί όπως θα ήθελες, μπορεί να σε εκπλήξει ευχάριστα ιδιαίτερα μόλις ο Ερμής επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 2/8. Στις 18/8 πρώτα ο Άρης και στις 21/8 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο της Παρθένου εγκαινιάζοντας μία περίοδο παρασκηνίου στην προσωπική σου ζωή. Αν έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και ξεκάθαρος απέναντί του. Αν είσαι ελεύθερος κράτησε «μικρό καλάθι» σε νέες γνωριμίες μέχρι να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η ορθή πορεία του Ερμή από τις 2/8 ζώδιο του Καρκίνου θα βοηθήσει να ξεκαθαρίσουν κάποια επαγγελματικά ζητήματα τα οποία είχαν μπερδευτεί το προηγούμενο διάστημα. Τώρα θα παρατηρήσεις πως η επαφή και η επικοινωνία με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου θα είναι πολύ καλύτερη και αυτό θα ανεβάσει και τη διάθεσή σου. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στις 18/8, του Ήλιου στις 23/8 και του Ερμή στις 29/8 δείχνει πως το δεύτερο μισό του μήνα θα σε γυρίσει σε επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά και αγγαρείες που σχετίζονται με τη δουλειά σου. Προσπάθησε να εκμεταλλευτείς τις ευνοϊκές πλανητικές συγκυρίες μέχρι τα μέσα του μήνα αν θέλεις να ξεκουραστείς λίγο ακόμα!