Αύγουστος 2019

ΙΧΘΕΙΣ

20/2 - 20/3 

Γενικά

Ο Αύγουστος ξεκινά με χαμηλές προσδοκίες για εσένα καθώς είναι πολύ πιθανόν να έχεις κάποιες επαγγελματικές και εργασιακές εκκρεμότητες οι οποίες δεν σε αφήνουν να νιώσεις χαλαρός. Η νέα Σελήνη η οποία γίνεται την 1/8 στο ζώδιο του Λέοντα μπορεί να φέρει και κάποια ξαφνική υποχρέωση η οποία θα φορτώσει το πρόγραμμά σου. Στις 2/8 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και αυτό είναι παρήγορο για εσένα, μιας και θα δεις πως θα υπάρχει συνεννόηση ιδιαίτερα για τις δουλειές που εμπλέκονται και τρίτα πρόσωπα είτε ανήκουν στο εργασιακό είτε στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Στις 15/8 η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα- Υδροχόου σου λέει να επικεντρωθείς στον εαυτό σου, καθώς τον έχεις παραμελήσει. Από τις 18/8 και μετά ο μήνας προμηνύεται πολύ πιο χαλαρός καθώς η πολυαστρία που θα υπάρξει στο ζώδιο της Παρθένου, δείχνει πως οι γύρω σου θα είναι πολύ υποστηρικτικοί σε οτιδήποτε και αν χρειαστείς. Στις 30/8 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου βάζει τις βάσεις για μία νέα σχέση ή μία νέα συνεργασία.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στις αρχές του μήνα είναι πιθανό να έχεις κάποιες υποχρεώσεις οι οποίες θα σε κρατήσουν μακριά από το σύντροφό σου και ενδεχομένως να σου δημιουργήσουν και εκνευρισμό, κάτι που θα πρέπει να προσέξεις και να μην μεταφέρεις μέσα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να μην προλαβαίνεις να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή λόγω των υποχρεώσεων, οι οποίες θα έχουν αυξητική πορεία. Το δεύτερο μισό του μήνα προμηνύεται πολύ καλύτερο η εσένα καθώς η πολυαστρία που θα υπάρξει στο ζώδιο της Παρθένου (18/8 είσοδος του Άρη, 21/8 της Αφροδίτης, 23/8 του Ήλιου και 29/8 του Ερμή) δείχνουν πως οι σχέσεις θα αποκτήσουν ιδιαίτερη βαρύτητα. Για εσένα που είσαι ελεύθερος οι πιθανότητες να ξεκινήσεις τώρα μία νέα σχέση αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς ο υπερβάλλων ζήλος για κάτι που τώρα ξεκινά μπορεί να σε παρασύρει σε ουτοπίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν αρκετά το πρώτο μισό του μήνα μιας και η πολυαστρία που υπάρχει στο ζώδιο του Λέοντα, δείχνει πως οι εργασιακές υποχρεώσεις και ενδεχομένως κάποιες αγγαρείες θα κάνουν την εμφάνισή τους. Από τις 18/8 που ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου και λίγο αργότερα θα περάσει και ο Ήλιος (23/8) αλλά και ο Ερμής (29/8) θα διευκολύνει πολύ οτιδήποτε σχετίζεται με νέες αλλά και υπάρχουσες συνεργασίες. Αν προκύψει τώρα κάτι στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς αυτά που έχεις στο μυαλό σου να κάνεις ίσως δεν σου βγουν όπως θέλεις. Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 30/8 στο ζώδιο της Παρθένου δείχνει πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα.