Αύγουστος 2019

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

22/6 -22/7

Γενικά

Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας μπορεί να φέρει στο προσκήνιο κάποιες ανασφάλειες τις οποίες κουβαλάς μέσα σου για αρκετό διάστημα και σου βαραίνουν την ψυχολογία. Η νέα Σελήνη η οποία γίνεται την 1/8 στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει πως αυτές ακριβώς οι ανασφάλειες μπορεί να σε οδηγήσουν σε μία βιαστική κίνηση μιας νέας συμφωνίας. Την δεύτερη μέρα του Αυγούστου η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου θα βοηθήσει να ξεκαθαρίσουν παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, το προηγούμενο διάστημα. Το δεύτερο μισό του μήνα προμηνύεται πολύ καλύτερο για εσένα καθώς στις 15/8 η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου δημιουργεί ερωτισμό και έντονα συναισθήματα, τα οποία με τη σειρά τους θα δημιουργήσουν μία ιδιαίτερη διάθεση στην προσωπική σου ζωή. Ο μήνας κλείνει με μία νέα Σελήνη (30/8) στο ζώδιο της Παρθένου, η οποία θα σου υπενθυμίσει πως έχεις παραμελήσει τους ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος και πρέπει να επανορθώσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Τις πρώτες ημέρες του μήνα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς η ανασφάλεια που θα έχεις για τη σχέση με το σύντροφό σου μπορεί να σε οδηγήσει σε αντιδραστικές κινήσεις, οι οποίες δεν θα βοηθήσουν καθόλου την κατάσταση. Αυτά τα ζητήματα εγείρει η νέα Σελήνη που γίνεται την 1/8 στο ζώδιο του Λέοντα και βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο, δείχνοντας εκνευρισμό. Το δεύτερο μισό του μήνα θα είναι πολύ καλύτερο για εσένα μιας και στις 18/8 είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου αλλά και στις 21/8 η είσοδος της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο, δείχνει πως οι νέες γνωριμίες θα έρθουν μέσω των ανθρώπων του περιβάλλοντός σου. Αν είσαι ελεύθερος να θυμάσαι πως η επαφή με κόσμο και η αποδοχή κοινωνικών προσκλήσεων θα σε βοηθήσει να βρεις το νέο σου ταίρι!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Το δεύτερο μισό του Αυγούστου δείχνει πως θα μπεις στη διαδικασία να ασχοληθείς με δουλειές και υποχρεώσεις καθώς η πολυαστρία που θα υπάρξει στο ζώδιο της Παρθένου (18/8 είσοδος του Άρη, 23/8 είσοδος του Ήλιου και 29/8 είσοδος του Ερμή) θα σε βάλει σε ένα ιδιαίτερα επαγγελματικό mood και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να τακτοποιήσεις εδώ και τώρα τις πρώτες επαγγελματικές υποχρεώσεις του φθινοπώρου. Η νέα Σελήνη που γίνεται στις 30/8 στο ζώδιο της Παρθένου δείχνει πως μπορεί να έχεις μία πρόταση επαγγελματικής φύσεως που μπορεί να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο, από κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον.