Αύγουστος 2019

ΛΕΩΝ 

23/7 - 23/8

Γενικά

Ο μήνας θα ξεκινήσει έντονα για εσένα καθώς η νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιό σου την 1/8 μπορεί να φέρει αναταραχές ιδιαίτερα σε επαγγελματικά ζητήματα. Την δεύτερη ημέρα του Αυγούστου ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου και αυτό δείχνει πως ακόμα και αν προκύψουν διαφορετικά θέματα από αυτά που περιμένεις, θα έχεις την ικανότητα να τα διαχειριστείς χωρίς δυσκολία. Στις 15/8 η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονα σου (Λέοντα- Υδροχόου) σε φέρνει αντιμέτωπο με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις δείχνοντας «συμβατές» αλλά και «μη συμβατές» επιλογές που έχεις κάνει. Στο τέλος του μήνα πραγματοποιείται μία νέα Σελήνη η οποία γίνεται στο ζώδιο της Παρθένου -σε έναν ευαίσθητο οίκο του ηλιακού σου χάρτη- για αυτό καλό θα ήταν να προσέχεις καθώς μπορεί να υπάρξουν παρασκηνιακές ενέργειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Το πρώτο μισό του μήνα όπου θα υπάρχει ακόμα η πολυαστρία πλανητών στο ζώδιό σου δείχνει πως θα υπάρχει θαυμασμός και ενδιαφέρον προς το πρόσωπο σου, για αυτό αν είσαι ελεύθερος αξίζει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες/συγκυρίες που θα προκύψουν. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση χρειάζεται να είσαι προσεκτικός τις 2-3 πρώτες ημέρες του μήνα, καθώς η νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιό σου την 1/8 είναι εκρηκτική και συγχρόνως μπορεί να φέρει αποκαλύψεις εκατέρωθεν. Στις 18/8 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου και στις 21/8 είσοδος της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο, εγκαινιάζει μία περίοδο κατά την οποία θα αναζητήσεις την ασφάλεια -αισθηματική και πρακτική- και με γνώμονα αυτή θα κάνεις την επιλογή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται αυτό το μήνα στις 15/8 στον άξονα σου δείχνει πως τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα έρθουν στο προσκήνιο, προκειμένου να αξιολογήσεις τις κινήσεις που έχεις κάνει σε αυτά έως τώρα. Αφορμή για αυτή την «αξιολόγηση» μπορεί να σταθεί μία διαφωνία με ένα συνεργάτη σου και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που θα τη διαχειριστείς μιας και το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού την ημέρα της Πανσελήνου, δείχνει καταπιεσμένο θυμό και παράπονα τα οποία έρχονται στο προσκήνιο με ένταση. Αν δεν θέλεις να κλείσεις ακόμα κάποιες πόρτες θα πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους. Από τις 23/8 που ο Ήλιος περνά στο ζώδιο της Παρθένου, θα ξεκινήσει μία περίοδο κατά την οποία θα είναι πιο εύκολο να πάρεις αποφάσεις με λογική σκέψη και όχι με νεύρα.