Αύγουστος 2019

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

24/8 - 22/9

Γενικά

Το πρώτο μισό του μήνα μπορεί να σου φανεί «ιδιαίτερο» καθώς είναι πολύ πιθανόν να αναλωθείς σε λόγια που έρχονται στα αυτιά σου και σε καταστάσεις τις οποίες αφουγκράζεσαι να γίνονται πίσω από την πλάτη σου. Η νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο του Λέοντα την 1/8 θα είναι αποκαλυπτική και μπορεί να φέρει στο προσκήνιο πράγματα τα οποία δεν περίμενες. Στις 2/8 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου και αυτό είναι πολύ βοηθητικό για την επικοινωνία και ιδιαίτερα για τη συναναστροφή σου με ανθρώπους του φιλικού σου περιβάλλοντος. Στις 15/8 η Πανσέληνος η οποία γίνεται στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου σε προτρέπει να ασχοληθείς με τα δικά σου ζητήματα και να μη σπαταλάς την ενέργειά σου σε «ψιθύρους» που μπορεί να ακούγονται δεξιά και αριστερά. Από τα μέσα του μήνα και έπειτα η πολυαστρία που θα υπάρξει στο ζώδιό σου (Άρης, Αφροδίτη Ήλιος και Ερμής) δείχνει πως ήρθε η ώρα να βγεις μπροστά! Στις 30/8 η νέα Σελήνη που γίνεται και εκείνη στο ζώδιό σου είναι υποστηρικτική σε νέα ξεκινήματα και σε νέες σχέσεις είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Το πρώτο μισό του μήνα δείχνει πως θα υπάρχει παρασκήνιο είτε από την πλευρά σου είτε προς την πλευρά σου, στα αισθηματικά σου ζητήματα για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τις κινήσεις αλλά και τις αποφάσεις σου. Βέβαια η νέα Σελήνη που γίνεται την 1/8 μπορεί να φέρει αποκαλύψεις σε κάποια θέματα οι οποίες θα σε βοηθήσουν να αποφασίσεις πολύ πιο εύκολα τις επόμενες κινήσεις σου. Στις 18/8 η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σου και στις 21/8 η είσοδος της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο, δείχνουν πως οι επιθυμίες με τις ανάγκες σου θα συμβαδίζουν και αυτό θα είναι πολύ καλό για να κάνεις μία σωστή επιλογή στον αισθηματικό τομέα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση εκμεταλλεύσου το δεύτερο μισό του μήνα καθώς θα σου δοθεί η ευκαιρία να κερδίσεις κάτι που θέλεις από το σύντροφό σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Ο μήνας θα ξεκινήσει με νωχελική διάθεση και αν βρίσκεσαι ήδη στη δουλειά είναι πολύ πιθανό να πιάσεις τον εαυτό σου να ψάχνει να βρει τρόπους να φύγει λίγο νωρίτερα ή να πάρει μερικές ημέρες άδεια! Από τις 18/8 που ο Άρης θα περάσει στο ζώδιό σου και θα τον ακολουθήσει η Αφροδίτη στις 21/8, ο Ήλιος στις 23/8 αλλά και ο Ερμής στις 29/8, θα νιώσεις ξανά την αυτοπεποίθηση να διεκδικήσεις νέες συνεργασίες αλλά και ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα. Η νέα Σελήνη η οποία πραγματοποιείται στις 30/8 στο ζώδιό σου, θα βοηθήσει ιδιαίτερα ένα νέο ξεκίνημα που θέλεις να κάνεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Τώρα είναι η ευκαιρία να δείξεις τις επαγγελματικές σου δυνατότητες και να επιτύχεις κάτι που θέλεις.