Αύγουστος 2019

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

23/10 - 22/11

Γενικά

Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού θα είναι βιαστικός όσον αφορά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, καθώς είναι πιθανόν να «σε γυρίσει» γρήγορα σε αυτές. Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την 1/8 στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει πως τα επαγγελματικά ζητήματα θα κάνουν την εμφάνισή τους ακόμα και υπό τη μορφή έκτακτων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Θα πρέπει να προσέξεις τον τρόπο που θα αντιδράσεις καθώς μπορεί να αισθάνεσαι σαν «βραδυφλεγής βόμβα» όμως αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να δείξεις! Την δεύτερη ημέρα του Αυγούστου ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου, βάζοντας τέλος σε ένα αρκετό διάστημα όπου οι παρανοήσεις και παρεξηγήσεις ήταν καθημερινό φαινόμενο. Η Πανσέληνος του μήνα στις 15/8 στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου θα είναι πιο ήπια για εσένα, αρκεί να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που θα προκύψουν στον επαγγελματικό αλλά και τον οικογενειακό τομέα. Στο τέλος του μήνα η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου (30/8) είναι πολύ φιλική προς εσένα και δεν αποκλείεται να σε κάνει να εμπλακείς ενεργά με μία ομάδα ανθρώπων με τους οποίους θα έχεις πολλά κοινά!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Το πρώτο μισό του μήνα θα υπάρχει η πολυαστρία στο ζώδιο του Λέοντα και αυτό δείχνει πως τα αισθηματικά σου ζητήματα μπορεί να περάσουν μικρές ή μεγάλες «κρίσεις», λόγω επαγγελματικών ζητημάτων αλλά και υποχρεώσεων που τρέχουν στο σπίτι. Αν έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς είναι πολύ πιθανόν να τον παραμελήσεις λόγω της δουλειάς σου. Στις 18/8 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου και λίγες ημέρες μετά στις 21/8 η είσοδος της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο, δείχνουν πως ο αισθηματικός τομέας θα αρχίσει να έχει την προσοχή που του αξίζει. Μέσω ομάδων, συλλόγων και συλλογικών δραστηριοτήτων μπορείς να κάνεις νέες γνωριμίες -αν είσαι ελεύθερος- και να βρεις αυτόν που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον. Αν πάλι βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση βρες  ευχάριστες δραστηριότητες που θα κάνεις από κοινού με το σύντροφό σου, καθώς θα είναι πολύ βοηθητικό για τη σχέση σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Το πρώτο μισό του Αυγούστου δεν θα είναι τόσο χαλαρό για εσένα σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις θα ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια. Κάποιες από αυτές μπορεί να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό και ο εκνευρισμός είναι το θέμα με το οποίο θα πρέπει να ασχοληθείς καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα μιας και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε επαγγελματικές συμφωνίες αλλά και στην επικοινωνία με τους ανθρώπους που σχετίζεσαι μαζί τους σε επαγγελματικό επίπεδο. Από τις 18/8 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου και ύστερα στις 23/8 η είσοδος του Ήλιου και λίγο αργότερα του Ερμή (29/8) στο ίδιο ζώδιο, δείχνει πως οι επαγγελματικές προτάσεις μπορεί να έρθουν μέσα από ανθρώπους του φιλικού σου περιβάλλοντος. Αξιολόγησε τες με προσοχή και μη βιαστείς να απαντήσεις, ώστε να είσαι σίγουρος.