Αύγουστος 2019

ΤΟΞΟΤΗΣ 

23/11 - 21/12

Γενικά 

Ένας νέος μήνας ξεκινά, ο οποίος θα έχει από όλα καθώς μέχρι τα μέσα του η πολυαστρία στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει πως θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά, να κάνεις διακοπές, να πας ένα ταξίδι και να συναντήσεις ανθρώπους του ευρύτερου σου περιβάλλοντος που δεν τους βλέπεις τόσο συχνά! Λίγο προσοχή χρειάζεται κοντά στις ημέρες της νέας Σελήνης (1/8) στο ζώδιο του Λέοντα, καθώς το τετράγωνο της με τον Ουρανό από τον Ταύρο δείχνει πως μπορεί να προκύψουν και κάποιες συναντήσεις αλλά και συζητήσεις οι οποίες θα σε εκνευρίσουν. Ευτυχώς μία ημέρα μετά ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και αυτό είναι πολύ ευχάριστο μιας και οτιδήποτε και αν προκύψει θα είναι πιο εύκολο να λυθεί από επικοινωνιακής πλευράς. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 15/8 στον άξονα Λέοντα- Υδροχόου σε προτρέπει να περάσεις χαλαρές στιγμές παρέα με ανθρώπους που αγαπάς, καθώς το επόμενο διάστημα προμηνύεται αρκετά απαιτητικό. Το δεύτερο μισό του μήνα θα υπάρξουν πολλές μετακινήσεις πλανητών στο ζώδιο της Παρθένου (Άρης, Αφροδίτη, Ήλιος και Ερμής) οι οποίες δείχνουν πως τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικά. Στις 30/8 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου φέρνει επαγγελματικά ανοίγματα τα οποία βέβαια πρέπει να γίνουν με σύνεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Το πρώτο μισό του μήνα είναι πιο ευχάριστο καθώς η πολυαστρία που υπάρχει στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει πως θα έχεις ερωτικό mood το οποίο θα είναι πολύ βοηθητικό για να κάνεις νέες γνωριμίες. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση πάρε το ταίρι σου και κάντε ένα ταξίδι έστω και σε κοντινό προορισμό, καθώς το έχετε ανάγκη και οι δύο. Το δεύτερο μισό του μήνα προμηνύεται ιδιαίτερο καθώς στις 18/8 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου και στις 21/8 η είσοδος της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο, δείχνουν πως το ενδιαφέρον σου θα στραφεί περισσότερο σε επαγγελματικά ζητήματα. Βέβαια δεν αποκλείεται μαζί με τα επαγγελματικά ραντεβού να προκύψει και ένα νέο ερωτικό ειδύλλιο στη δουλειά. Πρόσεξε ιδιαίτερα αν δεν θέλεις να αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης στους επαγγελματικούς χώρους που κινείσαι!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Το δεύτερο μισό του μήνα θα φέρει αρκετά επαγγελματικά ζητήματα να ασχοληθείς μιας και θα υπάρξει πολυαστρία στο ζώδιο της Παρθένου (18/8 περνά ο Άρης, 21/8 περνά η Αφροδίτη, 23/8 ο Ήλιος και 29/8 ο Ερμής) δείχνοντας πως είτε το θέλεις είτε όχι τα επαγγελματικά σου ζητήματα δεν θα σε αφήσουν να χαλαρώσεις. Για αυτό το λόγο προσπάθησε μέχρι τότε να έχεις γεμίσει τις μπαταρίες σου μιας και ο Αύγουστος θα σε προδιαθέσει για το πως θα κινηθεί και ο Σεπτέμβριος. Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 30/8 στο ζώδιο της Παρθένου μπορεί να σε βοηθήσει να βάλεις βάσεις σε ένα επαγγελματικό ζήτημα, όμως χρειάζεται προσοχή καθώς μπορεί να σε παρασύρει σε ουτοπικές σκέψεις σχετικά με αυτά που μπορείς να πετύχεις στον επαγγελματικό τομέα.