Αύγουστος 2019

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

20/1 - 19/2

Γενικά

Αυτό το μήνα τουλάχιστον μέχρι τα μέσα του θα σε απασχολήσουν περισσότερο οι διαπροσωπικές σου σχέσεις είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, μιας και η πολυαστρία που υπάρχει στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει πως η προσοχή σου θα στραφεί εκεί και αυτό μπορεί να έχει και θετικό και αρνητικό αντίκτυπο. Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την 1/8 στο ζώδιο του Λέοντα, δείχνει πως η εμμονή σου με κάποια συγκεκριμένα πράγματα που κάνουν είτε οι συνεργάτες σου είτε ο σύντροφός σου, θα σε κάνει να εκνευριστείς και στο τέλος να χάσεις την ουσία των πραγμάτων. Στις 2/8 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και είναι πολύ βοηθητικό για να κλείσεις κάποιες παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα. Στις 15/8 η Πανσέληνος στον άξονα σου (Λέοντα-Υδροχόου) θα φέρει στο προσκήνιο τις αισθηματικές/πρακτικές ακόμα και επαγγελματικές σου ανάγκες, ο τρόπος όμως που θα τις διαπραγματευτείς μπορεί να είναι «επιθετικός». Στο τέλος του μήνα η νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο της Παρθένου (30/8) μπορεί να ξυπνήσει παρελθοντικές καταστάσεις που θεωρείς πως έχεις λύσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η πολυαστρία που θα υπάρξει κατά το πρώτο μισό του μήνα στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει πως θα επικεντρωθείς στη σχέση με το σύντροφό σου και -αν είσαι ελεύθερος- το ενδεχόμενο να ξεκινήσεις μία νέα σχέση θα σου φαίνεται ολοένα και πιο ελκυστικό. Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να το θέλεις και μην παρασυρθείς από συναισθήματα της στιγμής, καθώς είναι σίγουρο πως μετά θα ψάχνεις να βρεις τρόπους να ξεφύγεις! Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα την 1/8 δείχνει πως θα υπάρξουν εντάσεις για αυτό όσο πιο αποστασιοποιημένα δεις τα ζητήματα της αισθηματικής σου ζωής, τόσο καλύτερα θα μπορέσεις να τα διαχειριστείς. Από τα μέσα του Αυγούστου η πολυαστρία που θα υπάρξει στο ζώδιο της Παρθένου (18/8 είσοδος του Άρη, 21/8 της Αφροδίτης, 23/8 του Ήλιου και 29/8 του Ερμή) δείχνει πως θα υπάρξουν ευκαιρίες να ανοίξεις την πόρτα σε ένα πρόσωπο του παρελθόντος. Η νέα Σελήνη στις 30/8 στο ζώδιο της Παρθένου θα συμβάλει σε αυτό αν και μπορεί να ωραιοποιήσει κάποιες καταστάσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα κατά το πρώτο μισό του μήνα καθώς ίσως υπάρχουν διαφωνίες με ένα στενό σου συνεργάτη. Αυτές θα γίνουν εμφανείς μιας και την 1/8 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο, δεν θα τις αφήσει για πολύ καιρό να υποβόσκουν και θα τις φέρει στο προσκήνιο. Στις 2/8 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και εγκαινιάζει μία πολύ καλή περίοδο για τα επαγγελματικά σου ζητήματα τουλάχιστον από θέμα επικοινωνίας. Νέες συζητήσεις και συμφωνίες είναι πολύ πιθανές ιδιαίτερα κατά το δεύτερο μισό του μήνα.